Az én történetem

FeketeViviennPhotography bemutatkozás

Mindig is érdekelt a fotózás. Gyermekkoromban, még telefonnal, felnőttként már egy belépő dslr géppel próbálkozhattam. Az egyetem mellett kezdtem el a pályafutásomat, és eleinte autodidakta módon tanultam. Miután lediplomáztam (testnevelés és természetismeret tanárként) megszereztem fotósként is a végzettséget, és vállalkozó lettem. Ez így, egyszerűen hangzik, de nagyon sok munka van benne. A mai napig tanulok, szerintem ez egy örök feladat, hiszen mindig van lehetőség tovább növekedni.

2016-ban fotóztam az első esküvőmet, ami egy magyar-angol menyegző volt. Innentől pedig minden lehetőséget megragadtam, és kipróbáltam magam minél több területen. Azóta kinyílt a világ előttem, érzem, hogy rengeteg kiaknázatlan lehetőség van még bennem és szó szerint szeretném feszegetni a határokat!

Igyekszem minden alkalommal a legjobbat kihozni magamból és belőletek is. Szerintem ehhez a legszebb háttér az maga a természet. Leginkább a szabadban, természetes fényekkel szeretek fotózni. Nagyon fontos számomra a természetesség, a pillanat megörökítése. Imádom a naplementét, a fény játékát a képeimen. Nagy öröm számomra, hogy egy kicsit meg tudom állítani az időt, és megörökíthetem egy család boldogságát, a babavárás meghitt pillanatait és a gyorsan elröppenő időszakot is, ezzel évek múlva is mosolyt csalva az arcokra.

Rólam mondták

Nagyon örülünk, hogy Vivit választottuk esküvői fotósunknak. Előtte sosem fotóztak minket, és féltünk, hogy feszengünk majd ebben a helyzetben, de Vivivel nagyon természetesek tudtunk lenni. A képei szenzációsak, csak úgy jönnek az ötletei egymás után! :)) Nagyon beleszerettünk abba a hangulatba, ahogyan a képeivel megörökített minket <3
Mindent köszönünk ! <3

Tóth-Gyóllai Dániel

Volt alkalmam többször együtt dolgozni Vivivel. Energikus nagyon kreatív és mindig törekszik valami új fényt vinni a munkába. Ugyanakkor gyors és precíz. A fotósorozat, amit rólunk készített bámulatos és mai napig öröm ránézni. Már magáért a fotózás hangulatáért is megérte az egész! Egy örök emléket adott az egész családomnak. Várva várjuk az új alkalmat szeptemberben! Imádlak Vivikém!

Dinya Julianna

Már több közös fotózáson is túl vagyunk Vivivel. Minden alkalom igazi kikapcsolódás volt! A képein lévő mosolyok, nevetések biztosan nem megjátszottak, mert mi is mindig végig kacagjuk az egész fotózást. Csak ajánlani tudom. Rugalmas, közvetlen és mindig vidám!

Kovács Mónika

Vivi egy nagyon kedves, csupaszìv csajszi, tele szeretettel, vidàmsàggal. Többször fotòzott màr minket és nem csalòdtunk soha. Sok szép csalàdi pillanat megörökìtését köszönhetjük neki. Nagyon segìtőkész és lelkiismeretes. Vele mindig vidàman telik a fotòzàs és a gyerekek is imàdjàk.
Csak ajànlani tudjuk mindenkinek!

Dobrai Gyöngyi

Nagyon meg voltunk elégedve Vivivel, gyönyörű képek készültek, pedig rólunk nehéz jó képeket csinálni ;) nagyon hamar meg is kaptuk a fotókat, ez is külön öröm volt nekünk. Nagyon köszönjük! <3

Kustár Anna

Vidám, lelkes, nagyon ügyes fotós. Pont olyan képek készültek, amilyeneket elképzeltem. Mindenkinek szívből ajánlom!
Köszönöm Vivi!

Némethy Klaudia

Vivi egy tündéri lány, akivel nagy öröm volt eltölteni azt a két órás fotózást. Gyönyörű képek készültek, el voltunk ájulva. Mindenkinek maximálisan ajánlom a szolgáltatásait!

Karaszek Nóra

Szolgáltatásaim

FeketeViviennPhotography esküvői fotózás

Esküvő
fotózás

FeketeViviennPhotography jegyes fotózás

Jegyes
fotózás

FeketeViviennPhotography kismama fotózás

Kismama
fotózás

FeketeViviennPhotography családi fotózás

Családi
fotózás

Ha felkeltettem az érdeklődésed, vedd fel velem a kapcsolatot üzenetben!